Thermo Call

Ohjaa Webasto-lämmitintä helposti puhelimella - olitpa missä tahansa!

Thermo Call on matkapuhelinsovellus, jonka avulla voit käynnistää ja ohjelmoida ajoneuvosi lisälämmittimen suoraan kotisohvaltasi, työmatkalla ollessasi tai vaikka illalla ennen nukkumaanmenoa. Voit ohjata Webasto-laitteen lämmitystä ja tuuletusta soittotoiminnolla, tekstiviestillä tai älypuhelinsovelluksella.

Thermo Calliin voidaan liittää 5 käyttäjää ja sillä voidaan ohjata 1-2 lämmittimen toimintaa. Helppokäyttöinen sovellus tekee talviaamuista ja kesämatkoista takuulla helpompia!

Kaukosäädin

Helppokäyttöinen ja pieni Telestart T100HTM -kaukosäädin toimii jopa 1000 metrin säteellä avomaastossa. Ajasta lähtöaikasi, niin automatiikka hoitaa lopun ottaen huomioon valitun kellonajan, mukavuustason, auton sisälämpötilan sekä jäähdytinnesteen lämpötilan. Kaukosäädin myös säätää lämmittimen tehoa ja käyntiaikaa tarpeen mukaan. Voit vaihtaa kaukosäätimellä myös Webaston toimintatapaa lämmityksen ja tuuletuksen välillä.

Auton keskusyksikköön voidaan kytkeä yhteensä 3 kauko-ohjainta.

GSM-ohjaus

Remuc on kotimainen etäohjaus- ja valvontajärjestelmä, joka toimii sekä tavallisella matkapuhelimella että älypuhelinsovelluksella ja internet-selaimella. Voit ajastaa ohjelmaan erilaisia ajastuksia, kuten toistuvia viikkoajastuksia. Samaa Remuc-ohjelmaa voi käyttää usea eri käyttäjä.

Yhteydenotto