Webasto-lämmitin

Vuonna 1901 perustettu saksalainen Webasto on valmistanut 1930-luvulta lähtien erilaisia lämmityslaitteita autoihin ja muihin kulkuneuvoihin. Yrityksen jatkuvan tuotekehityksen ja -testauksen päämääränä on tuottaa matkustusmukavuutta lisääviä tuotteita, jotka paitsi täyttävät autotehtaiden asettamat laatuvaatimukset, myös vastaavat kuluttajien odotuksiin.

Miksi Webasto-lisälämmitin?

Webasto-lämmittimen tunnetuimpiin etuihin kuuluvat lämpimät auton sisätilat, sulanut tuulilasi sekä esilämmitetty moottori. Lämmittimen muita ominaisuuksia ovat:

 • Helppokäyttöisyys
  Webasto-lämmittimen digitaalisessa ajastimessa on kolme ohjelmoitavaa käynnistysaikaa. Voit säätää lämmittimen myös kauko-ohjaimella, GSM-tekstiviestiohjaimella tai Thermo Call -sovelluksen avulla, jolloin saat lämmittimen päälle vaikka kotisohvaltasi!
  Halutessasi yhdistämme lämmittimen esimerkiksi Viper-autohälytinjärjestelmään, jolloin et tarvitse erillistä kauko-ohjainta lämmittimelle ja keskuslukitukselle.

 • Ajansäästö
  Kun käytät lisälämmitintä, sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa tuulilasin jääkerroksen raaputtamiseen, huuruuntuneiden ikkunoiden pyyhkimiseen tai moottorin lämmittämiseen.

 • Ympäristöystävällisyys
  Esilämmitetty moottori vähentää huomattavasti haitallisia pakokaasupäästöjä. Bensiinimoottorien haitalliset päästöt vähenevät jopa 40 %. Autoa ei myöskään tarvitse pitää käynnissä ennen ajoa moottorin lämmittämiseksi.

 • Turvallisuus
  Kun tuulilasi on heti sula, saat hyvän näkyvyyden ajon alusta alkaen. Tuulilasi ei jäädy tai huurru uudelleen sisäpuolelta. 

 • Moottoriystävällisyys
  Lisälämmitin vähentää moottorin kulumista ja ehkäisee ylimääräisiltä korjaustarpeilta.

 • Hyötyä myös kesällä!
  Webasto-lämmitin hyödyttää omistajaansa myös kesällä. Se jäähdyttää auton sisätiloja ohjaamalla ulkoilmaa pysäköityyn autoon. Näin pääset eroon tukahduttavan kuumasta autosta kesähelteilläkin.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi Webasto-lämmittimen asennukseen!

Yhteydenotto >>